Integritetsskyddspolicy

I nedan presenterade integritetsskyddspolicy finner du information om Secifys personuppgiftsbehandling:

1. INTRODUKTION  

Secify by Sweden AB (”Secify”), 559078-8062, tar integritetsskydd och dataskydd på högsta allvar. Vi vill därför genom denna integritetsskyddspolicy informera dig om den personuppgiftsbehandling vi för om dig. En personuppgift är en uppgift som, direkt eller indirekt, kan identifiera en individ, till exempel namn, telefonnummer, adress och mail. Secify följer all tillämplig lagstiftning och all personuppgiftsbehandling sker utifrån EU:s dataskyddsförordning, GDPR (EU) 2016/679. Du kan läsa mer om förordningen på Sveriges tillsynsmyndighets hemsida www.datainspektionen.se.

Personuppgiftsansvarig är Secify, 559078-8062, på Borgmästargränd 1D i Jönköping.  Du kontaktar oss gällande integritets- och dataskydd via vårt kontaktformulär eller på 076-031 78 00.

2. INTEGRITETSSKYDDSPOLICY 

2.1 Behandling av dina personuppgifter 

Dina uppgifter kan finnas sparade hos oss i de fall du har varit anställd av oss, ingått ett avtal, har ett kund- eller leverantörsförhållande och/eller varit i kontakt med oss och i vissa fall för att vi erhållit uppgifterna från en tredje part. Den rättsliga grunden för behandling är fullgörande av avtal, rättslig förpliktelse, intresseavvägning och i vissa fall samtycke.

Vi behandlar dina personuppgifter i avtalssyfte, möjlighet att kontakta dig, säker identifikation, uppfylla dina eller våra rättsliga förpliktelser, ge möjlighet att erbjuda samt fullgöra alla våra tjänster gentemot dig.

2.2 Delning av dina personuppgifter 

Dina uppgifter lagras vid en eller flera databaser som hostas av tredje parter lokaliserat i EU. Dessa tredje parter använder inte och har inte access till dina personuppgifter för annat ändamål än de redovisade samt att utföra molntjänster och lagringstjänster. Vi säljer inte personuppgifter till någon och delar endast personuppgifter med tredje parter som underlättar tillhandahållandet av våra tjänster, såsom underleverantörer, för vilka vi är ansvariga.

Vi delar inte på annat sätt dina personuppgifter till tredje parter om inte; (i) du begär det eller godkänner det; (ii) information lämnas ut för att följa lagen, fullfölja ett avtal vi har med dig, eller skydda våra rättigheter, egendom eller säkerhet för tjänsten, eller andra användare eller våra anställda; (iii) för att hantera nöd eller force majeurehändelser; eller (iv) att hantera tvister, krav eller bemöta personer som agerar på ditt uppdrag.

2.3 Säkerhet för dina personuppgifter 

För att skydda integriteten för dina personuppgifter vidtar vi lämpliga tekniska och organisatoriska skyddsåtgärder. Vi uppdaterar och testar kontinuerligt vår säkerhetsteknik. Vi begränsar tillgången till dina personuppgifter till de anställda som behöver veta den för att utföra sitt arbete. Dessutom utbildar vi våra anställda om vikten av sekretess och upprätthåller integriteten och säkerheten för din information. Vi förbinder oss att vidta lämpliga disciplinära åtgärder för att upprätthålla våra anställdas integritetsansvar.

2.4 Dina rättigheter 

Om du anser att någon uppgift om dig är felaktig eller missvisande, bör du kontakta oss omedelbart. Du kan även meddela oss om du på något sätt vill begränsa hanteringen av dina personuppgifter, invända mot behandlingen eller radera dem (med förbehåll för vissa undantag). Där tekniskt genomförbart kommer vi efter din förfrågan att lämna dina personuppgifter till dig eller överföra dem direkt till en annan ansvarig. Du får även begära information kostnadsfritt 1 gång/år om: ändamålen med behandlingen; kategorier av personuppgifter; vem som utanför Secify som mottagit personuppgifter från oss; vilken källa informationen har (om inte du lämnat den direkt till oss); och hur länge dina personuppgifter lagras. Secify svarar på din förfrågan senast 30 dagar efter förfrågan inkommit. För att nyttja rättigheterna ovan, använd vårt kontaktformulär för att komma i kontakt med oss eller ring 076-031 78 00.

2.5 Datalagring

Dina personuppgifter lagras inte längre än nödvändigt och följer tydliga gallringsrutiner. Uppgifter behandlas på olika tidsperioder för att ge möjlighet att uppfylla våra rättsliga förpliktelser eller erbjuda så bra tjänst som möjligt. Information kring lagringstid ges vid påbörjande utav behandlingen och har du frågor kring behandlingstid är du välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär eller på 076-031 78 00 så berättar vi mer.

2.6 Cookies

En kaka (cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att spara på din dator. Kakor används på många webbplatser för att ge en besökare tillgång till olika funktioner. Informationen i kakan är möjlig att använda för att följa en användares surfande.

Det finns två typer av kakor.
Den ena typen sparar en fil under en längre tid på din dator. Den används till exempel vid funktioner som talar om vad som är nytt sedan användaren senast besökte den aktuella webbplatsen.
Den andra typen av kakor kallas sessionskakor. Under tiden du är inne och surfar på en sida, lagras den här kakan temporärt i din dators minne exempelvis för att hålla reda på vilket språk du har valt. Sessionskakor lagras inte under en längre tid på din dator, utan försvinner när du stänger din webbläsare.
Secify använder både tillfälliga och lagrade kakor. Det gör vi dels för att kunna följa hur besökare interagerar med webbsidan och genom den statistiken förbättra vår webbplats och dess innehåll. Det går bra att använda webbsajten även utan kakor. Vill du stänga av användningen av kakor gör du det i inställningarna för din webbläsare.
Namn Utfärdare Beskrivning
lpv pi.pardot.com Pardot – Hindrar Pardot från att registrera upprepade sidvisningar från samma källa över en 30-minuters session.
__utmc .secify.com Google Analytics – Används tillsammans med __utmb för att räkna ut om besöket är nytt eller gammalt (30 minuters inaktivitet räknas som ett nytt besök).
__utmb .secify.com Google Analytics – Används för att beräkna nya sessioner/besök
pardot pi.pardot.com Pardot – En sessionscookie för inloggade användare i pardot eller för besökare som ansluter till ett formulär, landningssida eller sida med en Pardot tracking code, som exempelvis en sida med ett whitepaper. Används inte för att spåra användare.
_gat_gtag .secify.com Google Analytics – Används för att analysera besökares webbanvändande, källa och annan information
__utmt .secify.com Google Analytics – Används för att beräkna webbplatsens hastighet
Namn Utfärdare Längd (dagar) Beskrivning
visitor_id-hash www.secify.com 3650 Pardot: Säkerhetscookie för Pardot
visitor_id www.secify.com 3650 Pardot: Används för att koppla besökaren till rätt pardotkonto
visitor_id-hash .pardot.com 3650 Pardot: Tredjepartscookie som är en säkerhetscookie för Pardot
visitor_id .pardot.com 3650 Pardot: Tredjepartscookie som används för att koppla besökaren till rätt pardotkonto
_fbp .secify.com 90 Facebook: Detta är en en permanent kaka som används av Facebook för annonsering
_gid .secify.com 1 Google Analytics: Används för att begränsa antalet anrop om webbplatsen får väldigt mycket trafik
_ga .secify.com 730 Google Analytics: Skapar besöksstatistik men innehåller inga personuppgifter
__utmz .secify.com 182 Google Analytics: Används för att kunna se vart ett besök kommer ifrån. Ifrån en sökmotor, annan webbplats eller direkta besök genom adressfältet
__utma .secify.com 730 Google Analytics: Identifierar om ett besök är nytt eller återkommande
fr .facebook.com 90 Facebook: Tredjepartscookie som används för annonsering (pixel)

2.7 Ytterligare information

Vi inser att dataskydd och integritetsfrågor är ett långsiktigt ansvar, varför vi från tid till annan kan komma att uppdatera denna integritetsskyddspolicy när vi utvecklar vår personuppgiftsbehandling eller antar nya policyer på området.

Europeiska Unionens dataskyddsförordning och andra länders personuppgiftslagar ger särskilda rättigheter för registrerade. En bra förklaring av dessa (på svenska) återfinns på hemsidan av Sveriges Datainspektion. Om du anser att vi på något sätt har behandlat dina personuppgifter felaktigt kan du vända dig till datainspektionen@datainspektionen.se.