BlackFog är ett antiviruskomplement som skyddar ditt företags enheter genom att i realtid övervaka all trafik ut från den enskilda enheten. Med tekniken bildas ett basskydd mot bland annat malware, ransomware och fillösa attacker och eftersom programmet övervakar utgående trafik förhindrar du också spionprogram från att ta över webbkamera/mikrofon och dokumentera verksamheten.

Med BlackFog Enterprise Cloud kan du enkelt administrera grupper av enheter och få en centraliserad vy över alla hot och händelser som genereras. Konsolen ger också mer detaljerad information om hotets ursprung i din organisation.

BlackFog Cloud Console

12 lager av försvar:

BlackFog består av 12 lager av försvar mot bland annat ransomware, spionprogram, skadlig kod och obehörig datainsamling och profilering. BlackFog kombinerat med ett antivirusprogram ger företaget ett bra mjukvaruskydd redo för framtidens utmaningar.

BlackFog 12 lager av försvar

Teknik

Angripare kommer att hitta sig in i ditt system. Det är oundvikligt. Vad som är unikt för BlackFog är att det upptäcker attacker i realtid och stoppar angripare som har infiltrerat ditt system från att komma åt ditt företags värdefulla information.

Statistik

Antalet attacker som sker via internet fortsätter att öka i takt med den digitala utvecklingen. Riktade attacker är den attackformen som är svårast att skydda sig emot. Ett starkt mjukvaruskydd tillsammans med medvetna medarbetare som förstår risker ger bästa möjliga skydd. Vill du testa dina anställda? Vi har ett phishingtest som kan mäta dina medarbetares försvar mot en phishingattack.

Hör av dig!

Verkar det här intressant för ditt företag kan du antingen skicka ett meddelande med kontaktfunktionen, eller helt enkelt lyfta på luren och ringa.

Tel: 020 – 66 99 00
Besöksadress: Östra Storgatan 67, Jönköping