Prediktiv cybersäkerhet för dig och din organisation

60%

av finansiella malwares, som användes år 2015, upptäcktes inte av antivirusprodukter

77%

av alla attacker är fillösa

95%

av alla IaaS säkerhetsmisstag, år 2020, kommer bero på den mänskliga faktorn

Vill du skydda din enhet från att:

Få kameran kapad?

Bli krypterad?

Nyttjas utav kriminella?

För vad skulle det innebär för dig, eller din organisation, i det fall ni skulle bli drabbade av ett ransomware eller annan typ av fillös attack?

 • Enligt FBI betalades 209 miljoner dollar i lösenbelopp
  första kvartalet 2016, jämfört med 24 miljoner dollar under hela 2015

 • Det finns över 6000 marknadsplatser som säljer Ransomwareprogram

 • Trenden visar på att Ransomwareprogram till mobiler ökar

Kunskapsbank:

Ransomware

Hur drabbas jag?
 • Ransomware är det senaste hotet mot din enhetens integritet och säkerhet.
 • Ransomware krypterar filerna på din enhet och håller dem till lösen. Där du blir tvungen till att betala en avgift för att få tillbaka kontrollen över din enhet.

BlackFog ger skydd för mer än 26 miljoner hot och blockerar både distribution och aktivering av ransomware på din enhet.

Cruptocurrency mining

Vad är det?
 • Senaste trenden i hacking är Cryptocurrency mining där kod sprutas in på webbplatser och används för att kapa användarnas CPU till utvinna crytocurrency.
 • Detta har drivits av en boom i värdet av kryptocoins i allmänhet och är ett sätt för hackare att tjäna pengar.

BlackFog har inbäddat skydd för den här typen av kapning för att säkerställa att det förblir du som har kontroll över din enhet.

Malvertising

Vad är det?
 • Betraktas som den ledande hotvektorn där 1 av 5 cyberattacker är genom annonseringsnätverk 
 • Cyberkriminella sprider skadlig kod på dessa nätverk där ditt besök på en webbplats som distribuerar dessa annonser utlöser nedladdning av skadlig programvara

BlackFog eliminerar distribution av skadlig kod och programvara via dessa nätverk automatiskt genom att ta bort reklam.

Vad är då BlackFog?

BlackFog är ett antiviruskomplement som istället för att skydda dig reaktivt skyddar dig och din enhet proaktivt. BlackFog övervakar all trafik ut från enheten vilket möjliggör ett kompetent skydd mot just Ransomware och andra fillösa attacker. Övervakning av trafiken ut från enheten gör att datorn inte kan bli krypterade eller att ett spionprogram tar över din kamera och filmar dig omedvetet.

BlackFog är en mjukvara som är lika enkelt att installera och hantera som ditt antivirusprogram.

BlackFog ger ett realtidskydd mot ”fileless cyberattacks” så att du kan surfa säkrare. Där mjukvaran fokuserar på icke-signaturbaserade hot, som antivirusprogram gör, utan övervakar utgående trafik från enheten för att på så sätt skydda enheten och privatlivet hos slutanvändaren. BlackFog består av 10 lager av försvar mot ransomware, spionprogram, skadlig kod och obehörig datainsamling och profilering.

Se gärna videon nedan för mer information.

BlackFOg är ett antivirus komplement som istället för att skydda reaktivt skyddar dig och din enhet reaktivt. BlackFog övervakar all trafik ut från enheten vilket möjliggör ett kompentent skydd mot just Ransomware och andra fillösa attacker.

BlackFog är en mjukvara som är lika enkelt att installera och hantera som ditt antivirusprogram.

BlackFog kompletterar ditt antivirusprogram med ett skydd mot fillösa attacker så som ransomware och spionprogram. Vill du skyffa dig mot den nya typen av cyberkriminalitet är BlackFog en mycket kompetent produkt som kommer få dig att känna dig säkrare.

Vi säljer BlackFog till både privatpersoner och företag. Privatpersoner och företag har olika behov så kontakta oss gärna på info@secify.com så kan vi berätta hur vi kan hjälpa just dig eller din verksamhet.

Du köper BlackFog genom att kontakta oss på info@secify.com där du berättar ditt behov och hur många enheter det gäller så återkommer vi med kostnad och hur du gör för att ladda ned BlackFog.

Vill du skydda ditt företag, och dig, innan det är försent?

Kontakta oss nu för att veta hur vi kan hjälpa dig!

KONTAKTA OSS