Vi på Secify söker dig som har ett stort intresse för informationssäkerhet och som vill hjälpa våra kunder att implementera ledningssystem för informationssäkerhet!

Letar du efter ett renodlat IT- och informationssäkerhetsföretag som vill ta till vara på din kompetens? Då ska du söka till oss på Secify.

Din roll

Som konsult kommer du arbeta i våra projekt ut mot kund, men utgå från Secifys kontor. Beroende på uppdrag kommer du antingen att arbeta självständigt, eller i en projektgrupp tillsammans med dina kollegor. Som konsult inom ISO 27000 kommer du bland annat att arbeta med projektledning, riskanalyser, utbildning, dokumentera och beskriva ledningssystem, säkerställa att rätt säkerhetsmekanismer finns på plats, ta fram och implementera dokumenthanteringsstrategier, kravställa och dokumentera styrande dokument, processer och utbildningsmaterial.

Förutom ovan beskrivna huvuduppgifter kommer du också att få möjlighet att arbeta med andra spännande saker, så som till exempel social engineering.

Du kommer också få möjlighet att företräda Secify på mässor och andra event.

Din profil och kvalifikationer

Du har arbetat i minst 5 år med IT- och/eller informationssäkerhet.
Du har god kunskap om inom ISO 27000
Du har varit delaktigt i, samt drivit ett antal informationssäkerhetsprojekt.
Du har god förmåga att instruera och förklara informationssäkerhetsarbetets betydelse och fördelar för kunder inom olika branscher och organisationer.
Du har arbetat med riskanalyser.
Du har arbetat med att upprätta styrande dokument och illustrera processer.
Om du har arbetat med andra ISO-standarder är det meriterande.
Om du har genomgått relevanta utbildningar mot ISO 27000 är det meriterande.
Erfarenhet inom GDPR/dataskydd är ett plus.
För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är ödmjuk, självgående, serviceminded och lösningsorienterad. Du trivs i en varierande miljö och kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Du är också förtroendeingivande och gillar att jobba ut mot kunder. Du gillar när det händer saker och driver på! Du drivs av att utveckla affärer med kunder samtidigt som du hjälper dina kollegor att göra detsamma.

Vad vi erbjuder

Vi tror att nöjda kollegor ger bra resultat och i förlängningen nöjda kunder! Secifys värdeord är Humbleness, Excellence, and Happiness och detta ska genomsyra vår kultur, hur vi är och vårt sätt att leverera.

Vi på Secify arbetar med informationssäkerhet. I en framtidsbransch där det händer väldigt mycket, väldigt snabbt. Möjligheten att påverka och forma verksamheten och din utveckling inom företaget är därför mycket goda. Förutom kunduppdrag kommer du att kunna lägga tid på utveckling av våra tjänster.

Det är viktigt för oss att du trivs och har kul på jobbet. Vi kör därför aktiviteter med jämna mellanrum där vi umgås som vänner. Detta gör vi i former så som t.ex. after works, resor till våra kollegor i Spanien, utomhusaktiviteter och konferenser där vi samtidigt utbildar oss.

Vi vet också att privatlivet är den del som är viktigast och ska fungera först för att du ska kunna ha ett bra arbetsliv med viljan och möjligheten att kunna göra sitt bästa. Därför har alla anställda flexibel arbetstid och arbetsplats så att alla har möjligheten att hitta en balans mellan privat- och arbetslivet.

Vi tror också på att människor vill utvecklas. Därför erbjuder vi möjligheter till personlig utveckling. Vi är inte rädda för att testa på nya saker och arbetar ständigt med spännande kunder och uppdrag. Du kommer att få jobba med kompetenta kollegor som tillsammans utvecklas. Du får också andra verktyg för att utvecklas så som utbildningar och certifieringar.

Vi tycker att i vårt ofta stillasittande arbete är hälsan viktig att ta hand om och vi har förutom friskvårdsbidrag möjlighet att flera gånger i veckan på arbetstid kunna kombinera träning eller promenader med kollegor. För att på så sätt förbättrar vår hälsa, umgås med varandra och ladda batteriet. Vi tror på nöjda medarbetare och att detta ger nöjda kunder!

Att jobba som konsult på Secify är utvecklande och väldigt roligt. Du får se många olika verksamheter och skapar många värdefulla kontakter. Du får jobba med många och nya utmaningar, den personliga utvecklingen är väldigt stor. Du har ett väldigt stort eget ansvar samtidigt som du har extremt stor frihet. Du får ta ansvar över uppsatta mål och delta i försäljningsprocessen.

Dessutom bjuder vi på frukost varje arbetsdag!

Mer om oss

Secify är ett IT- och informationssäkerhetsbolag med målet att alltid vara ett spetskompetensbolag genom vår blandning av förmågor. Vi är över 25 anställda och vi finns i Jönköping, Stockholm och Spanien. Vi har en bred portfölj med tjänster inom IT- och informationssäkerhet och erbjuder bland annat våra kunder konsulttjänster inom ISO 27000, Dataskydd, Risk och Sårbarhetsanalyser samt Sårbarhetskanning, Penetrationstester, Säkerhetsövervakning m.m.

Vi vet att en stark IT- och informationssäkerhet bygger både på tekniken och människan, varför vi levererar helheten!

Vår vision

Through innovonation and, development create a safer world for people and organizations.

Through competence, innovation and teamwork, we will contribute to increased information security for organizations, and by extension a safer world. Long-term relationships with partners and customers is our focus, and the key, for success.

Vår rekryteringsprocess

Vi har minst två intervjuer för att vi ska lära känna dig och du lära känna oss, vi kommer också att vilja utföra en bakgrundskontroll samt andra eventuella tester.

Gör ansökan: