databastjänster

Databastjänster

Databasen – en central del i vardagen

Det dagliga arbetet med databasen har förändrats. Idag är nästan alla tjänster som du och jag använder till vardags beroende av databaser för att hämta och lagra information. Från att ha varit en relativt enkel arbetsuppgift utan några speciella restriktioner, till att hålla företagskritisk eller hemlig information och omfattas av ett antal nya lagar, har administrationen blivit alltmer omfattande med större ansvar.

Sammanfattning

  • Databasen är central för tjänster

  • Vi erbjuder olika lösningar

  • Möjlighet att rycka ut vid akuta problem

Man som arbetar med nätverkserver

Fördelar med våra databastjänster

Att hålla sig uppdaterad om nya lagar som omfattar databasarbetet och samtidigt sköta den dagliga hanteringen utifrån ett proaktivt säkerhetsperspektiv är en utmaning. Vi vet det. Därför har vi tagit fram databastjänster som underlättar ditt arbete, så att du kan utnyttja din tid maximalt. Vi utformar vår tjänst efter dina behov. Det innebär att vi har ett brett utbud av anpassade tjänster för både mindre och större företag. Är det något speciellt du behöver utöver det vanliga kan vi titta närmare på det och ta fram ett förslag.

Övervakning 24/7
Vi kan se till så att din databas övervakas dygnet runt, även på röda dagar

Support 24/7
Support om någonting skulle inträffa, dygnet runt, även på röda dagar

Beredskap 24/7
En databasexpert som är beredd att rycka in direkt när det behövs

DB Administration
Anlita en databastekniker för ett specifikt projekt eller löpande arbete

Olika nivåer
Välj själv vilken erfarenhet som passar ditt företag bäst, 1st, 2nd eller 3rd line

Expert på heltid
Anlita en DBA expert på heltid under en bestämd eller obestämd period

Genom Secify får du en helhetsleverantör med mångårig erfarenhet kring säkerhet och av att hålla databaser tillgängliga. Förutom våra databastjänster har vi även ett antal IT-säkerhetsrelaterade tjänster som exempelvis sårbarhetsskanning och penetrationstester.

Vi utbildar och rådgiver inom bland annat GDPR, ISO 27001, FHL och NIS vilket innebär att vi kan säkerhet. Med våra databastjänster är du med andra ord i trygga händer.

Hör av dig!

Verkar det här intressant för ditt företag kan du antingen skicka ett meddelande med kontaktfunktionen, eller helt enkelt lyfta på luren och ringa.

Tel: 020 – 66 99 00
Besöksadress: Östra Storgatan 67, Jönköping