IT-säkerhetsspecialist

Secify är ett renodlat IT- och informationssäkerhetsföretag som på 2 år har växt rejält och har en tydlig vision om vart vi ska. Vi erbjuder tjänster som ger företag en säker och stabil IT- och informationshantering så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet och samtidigt känna sig trygga med att deras affärsinformation inte hamnar i orätta händer. Vi som arbetar på Secify har olika utbildningsbakgrunder och tidigare erfarenheter. Många av oss har en bakgrund inom bl.a. underrättelsetjänsten, Polisen (NOA) samt IT- och Juristbolag.

Secify har fyra olika kompetensben: IT-säkerhetstekniker, IT-juridik, management samt produkter för att stressa och testa IT-miljöer.

För våra kunder erbjuder vi helhetslösningar inom bl.a. ISO27000, Risk- och sårbarhetsanalys, samt efterlevnad av nya lagar och direktiv koppat till GDPR, FHL och NIS. Vi har roller som revisionsledare för ISO27000, CIO och Dataskyddsombud.

Secify har även produkter och tjänster som hjälper kunder att hitta och åtgärda sårbarheter i sin IT-miljö som till exempel penetrationstestning av infrastruktur och webapplikationer samt övervakning och analysering av våra kunders loggar.

Vi har fått ihop de första delarna av vårt team, men vi behöver fler duktiga kollegor för att utveckla våra tjänster och se till att våra kunder växer och utvecklas tillsammans med oss!

Om dig

Vi ser gärna att du arbetat i minst 8 år med IT- och Informationssäkerhet och har en hög generalistkompetens inom området och gärna en specialistkompetens kopplat till de tjänster och produkter som riktar sig mot IT-säkerheten.

Du trivs i rollen som specialist och har en god förmåga att instruera och förklara informationssäkerhetsarbetets innebörd och fördelar för kunder inom olika branscher och organisationer. Du vill ta ett stort eget ansvar för din egen, dina kollegors samt företagets utveckling mot att bli bäst på informationssäkerhet. Du har varit delaktigt i, samt drivit ett antal informationssäkerhetsprojekt antingen internt eller ut mot externa kunder.

Din profil

Eftergymnasial utbildning två år eller längre
Kan arbeta i Windows och Linux miljöer. MCSE och RHCSA certifieringar är ett plus.
Har erfarenhet av komplexa nätverk och brandväggar. CCNA eller liknande certifiering är ett plus.
Kan analysera och arbeta med stora mängder av data. Erfarenhet av Python eller SQL är ett plus.

Din roll:

Som informationssäkerhetsspecialist kommer du att stötta våra interna och externa informationssäkerhetsprojekt samt arbeta som specialist i våra IT-säkerhetsprojekt ut mot våra kunder.

Beroende på uppdrag kommer du antingen att arbeta självständigt, eller i en projektgrupp bestående av kollegor från de olika kompetensbenen.

I din roll är det viktigt att du är uppdaterad och bevakar våra områden främst inom IT-säkerhet. Det är också viktigt att du kan vägleda våra medarbetare i deras uppgifter samt utveckla Secify mot vår vision att vara branschens spjutspets inom Informationssäkerhet.

Krav:

Körkort B

Språk:

Engelska
Svenska

Informationssäkerhet i världsklass

Vill du arbeta inom en spännande framtidsbransch? Vi på Secify drivs av att skapa en säkrare informationshantering och hoppas att du också gör det. Vi är alltid på jakt att utöka vårt team med nya kollegor och hittar du inte en öppen tjänst som passar dig just nu så skicka gärna in en spontanansökan.

Störst inom informationssäkerhet

Secify ska bli störst inom informationssäkerhet och har som mål att skyddar företags digitala och fysiska information genom att erbjuda en helhetslösning inom IT- och Informationssäkerhet. Vi arbetar inom fyra huvudområden;

  • Risk- & Hotbildsanalyser
  • Säkerhetsövervakning
  • Utbildning
  • Rådgivning

Utifrån dessa områden erbjuder Secify tjänster inom informationssäkerhet för att underlätta, säkra och effektivisera företags informationshantering. Vi är specialister på rådgivning och utveckling inom ISO/IEC 27000:2017, GDPR (EU) 2016/679 och Informationssäkerhet.

BlackFog

SPONTANANSÖKAN TILL SECIFY

JÖNKÖPING

Vill du jobba med informationssäkerhet och brinner för att hjälpa företag att få en säkrare informationshantering? Vi är alltid på jakt efter nya kollegor så tveka inte att skicka in en spontanansökan och berätta mer om dig själv.

Skydda ditt företag

Vi fokuserar på det vi kan bäst, informationssäkerhet i världsklass!

Kontakta oss