IT-säkerhetsspecialist

Vill du växa med nästa stora IT- och informationssäkerhetsbolag?

Digitaliseringen går snabbt framåt, och så även behovet av en säkrare IT- och informationshantering. Vi är konsulter som vill hjälpa våra kunder att göra detta. Nu söker vi fler medarbetare som vill vara med och skapa en tryggare IT- och informationshantering och som vill vara en del av ett företag som verkar i en framtidsbransch!

Vill du, precis som vi, skapa en säker digital värld där alla människor är trygga? Vill du bidra till att system inte blir hackade och att information inte hamnar i orätta händer? Vill du arbeta för ett starkt dataskydd? Har du dessutom minst 3års erfarenhet inom området? Då ska du söka tjänsten som IT- och informationssäkerhetsspecialist på Secify!

Varför ska du välja Secify?

Vi arbetar med informationssäkerhet. I en framtidsbransch där det händer väldigt mycket, väldigt snabbt. Möjligheten att påverka och forma verksamheten och din utveckling inom företaget är därför mycket goda.

Det är viktigt för oss att du trivs och har kul på jobbet. Vi kör därför aktiviteter med jämna mellanrum där vi umgås som vänner. Tältning, mountainbike, höghöjdsbanor, resor utomlands är några exempel på vad vi hittills hittat på tillsammans.
Vi vet också att privatlivet är en stor del av livet. Därför har alla anställda flexibel arbetstid och arbetsplats så att alla har möjligheten att hitta en balans mellan privat- och arbetslivet.

Vi tror också på att människor vill utvecklas. Därför erbjuder vi möjligheter till personlig utveckling. Vi är inte rädda för att testa på nya saker och arbetar ständigt med spännande kunder och uppdrag. Du kommer att få jobba med kompetenta kollegor som tillsammans utvecklas.
Vi tror att personlig träning förbättrar arbetsprestationen och erbjuder därför en friskvårdstimma varje fredag där vi tillsammans kör ett träningspass på arbetstid.

Om Secify

Secify erbjuder tjänster inom bland annat ISO 27000, Risk- och sårbarhetsanalys samt efterlevnad av nya lagar och direktiv koppat till bland annat GDPR, FHL och NIS. Secify har även produkter och tjänster som hjälper kunder att hitta och åtgärda sårbarheter i sin IT-miljö, som till exempel sårbarhetsskanning och penetrationstestning samt säkerhetsövervakning och analys av loggar (SOC).

Vårt huvudkontor ligger i Jönköping, men vi finns också i Spanien och etablerar nu oss i Stockholm.
Vi har fått ihop de första delarna av vårt team, men vi behöver fler duktiga kollegor för att utveckla våra tjänster och se till att våra kunder växer och utvecklas tillsammans med oss!

Din profil

• Relevant eftergymnasial utbildning två år eller längre.
• Du har arbetat i minst 3 år med IT-säkerhet.
• Du har kompetens kopplat till de tjänster och produkter som riktar sig mot IT-säkerhet.
• Du har varit delaktigt i, samt drivit ett antal IT-säkerhetsprojekt.
• Du har god kunskap inom ISO 27001.

Om dig

Du trivs i en varierande miljö och kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Du är ödmjuk, självgående och lösningsorienterad. Du har ett stort intresse för IT-säkerhet och den digitala utvecklingen. Du gillar när det händer saker och driver på. Du vill också ta ett stort eget ansvar för din egen, dina kollegors samt företagets utveckling mot att bli störst på IT- och informationssäkerhet.

Din roll

Som IT-säkerhetspecialist kommer du arbeta som specialist i våra projekt ut mot kund. Beroende på uppdrag kommer du antingen att arbeta självständigt, eller i en projektgrupp tillsammans med dina kollegor.

I din roll är det viktigt att du är uppdaterad och bevakar våra områden inom IT-säkerhet. Det är också viktigt att du kan vägleda våra medarbetare i deras uppgifter.

Känner du att du passar in som IT-säkerhetsspecialist och är ute efter ett spännande arbete på en arbetsplats fylld av härliga kollegor som har kul på jobbet, så ska du definitivt söka redan idag!

Krav: Körkort B
Språk: Engelska, Svenska

Gör ansökan: