IT- och informationssäkerhetskonsult med stora utvecklingsmöjligheter

Vill du växa med nästa stora IT- och informationssäkerhetsbolag?
Digitaliseringen går snabbt framåt, och så även behovet av en säkrare IT- och informationshantering. På Secify arbetar konsulter och specialister som hjälper våra kunder i det arbetet. Nu söker vi fler medarbetare som vill vara med och skapa en tryggare IT- och informationshantering och som vill vara en del av ett företag som verkar i en framtidsbransch!

Vill du vara med och skapa en säker digital värld där alla människor är trygga? Vill du bidra till att system inte blir hackade och att information inte hamnar i orätta händer? Vill du arbeta för ett starkt dataskydd? Har du dessutom minst 3 års erfarenhet inom området? Då ska du söka tjänsten som IT- och informationssäkerhetsspecialist på Secify!

Varför ska du välja Secify?
Vi arbetar med informationssäkerhet. I en framtidsbransch där det händer väldigt mycket, väldigt snabbt. Möjligheten att påverka och forma verksamheten och din utveckling inom företaget är därför mycket goda.

Det är viktigt för oss att du trivs och har kul på jobbet. Vi kör därför aktiviteter med jämna mellanrum där vi umgås som vänner. Tältning, mountainbike, höghöjdsbanor, resor utomlands är några exempel på vad vi hittills hittat på tillsammans.

Vi vet också att privatlivet är en stor del av livet. Därför har alla anställda flexibel arbetstid och arbetsplats så att alla har möjligheten att hitta en balans mellan privat- och arbetslivet.

Vi tror också på att människor vill utvecklas. Därför erbjuder vi möjligheter till personlig utveckling. Vi är inte rädda för att testa på nya saker och arbetar ständigt med spännande kunder och uppdrag. Du kommer att få jobba med kompetenta kollegor som tillsammans utvecklas.

Vi tror att personlig träning förbättrar arbetsprestationen och erbjuder därför en friskvårdstimma varje fredag där vi tillsammans kör ett träningspass på arbetstid.

Om Secify
Secify erbjuder tjänster inom bland annat ISO 27000, Risk- och sårbarhetsanalys samt efterlevnad av nya lagar och direktiv koppat dataskydd. Secify har även produkter och tjänster som hjälper kunder att hitta och åtgärda sårbarheter i sin IT-miljö, som till exempel sårbarhetsskanning och penetrationstestning samt säkerhetsövervakning och analys av loggar (SOC).

Vårt huvudkontor ligger i Jönköping, men vi finns också i Spanien och etablerar nu oss i Stockholm.

Vi har fått ihop de första delarna av vårt team, men vi behöver fler duktiga kollegor för att utveckla våra tjänster och se till att våra kunder växer och utvecklas tillsammans med oss!

Din profil
• Relevant eftergymnasial utbildning två år eller längre.
• Du har arbetat i minst 3 år med IT- och informationssäkerhet.
• Du har kompetens kopplat till de tjänster och produkter som riktar sig mot IT- och informationssäkerhet.
• Du har god förmåga att instruera och förklara informationssäkerhetsarbetets betydelse och fördelar för kunder inom olika branscher och organisationer.
• Du har varit delaktigt i, samt drivit ett antal informationssäkerhetsprojekt.
• Erfarenhet av projektledning och/eller managementkonsulting samt förändringsledning.
• Du har god kunskap inom ISO27001.

Om dig
Du trivs i en varierande miljö och kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Du är ödmjuk, självgående och lösningsorienterad. Du är också förtroendeingivande och gillar att jobba ut mot kunder. Du gillar när det händer saker och driver på!

Vi tror att du har erfarenhet inom området och nu vill utvecklas tillsammans med Secify. Om du är rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter.

Din roll
Som IT- och informationssäkerhetskonsult kommer du arbeta i våra projekt ut mot kund, men utgå från Secifys kontor. Beroende på uppdrag kommer du antingen att arbeta självständigt, eller i en projektgrupp tillsammans med dina kollegor.

Känner du att du passar in som IT- och informationssäkerhetskonsult och är ute efter ett spännande arbete på en arbetsplats fylld av härliga kollegor som har kul på jobbet, så ska du definitivt söka redan idag!

Krav: Körkort B
Språk: Engelska, Svenska

Gör ansökan: