IT- och informationssäkerhetsspecialist med stora utvecklingsmöjligheter

Vill du växa med nästa stora IT- och informationssäkerhetsbolag?

Digitaliseringen går snabbt framåt, och så även behovet av en säkrare IT- och informationshantering. På Secify arbetar konsulter och specialister som hjälper våra kunder i det arbetet. Nu söker vi fler medarbetare som vill vara med och skapa en tryggare IT- och informationshantering och som vill vara en del av ett företag som verkar i en framtidsbransch!

Vill du vara med och skapa en säker digital värld där alla människor är trygga? Vill du bidra till att system inte blir hackade och att information inte hamnar i orätta händer? Vill du arbeta för ett starkt dataskydd? Har du dessutom minst 6 års erfarenhet inom området? Då ska du söka tjänsten som IT- och informationssäkerhetsspecialist på Secify!

Varför ska du välja Secify?

Vi arbetar med informationssäkerhet. I en framtidsbransch där det händer väldigt mycket, väldigt snabbt. Möjligheten att påverka och forma verksamheten och din utveckling inom företaget är därför mycket goda.

Det är viktigt för oss att du trivs och har kul på jobbet. Vi kör därför aktiviteter med jämna mellanrum där vi umgås som vänner. Tältning, mountainbike, höghöjdsbanor, resor utomlands är några exempel på vad vi hittills hittat på tillsammans.

Vi vet också att privatlivet är en stor del av livet. Därför har alla anställda flexibel arbetstid och arbetsplats så att alla har möjligheten att hitta en balans mellan privat- och arbetslivet.

Vi tror också på att människor vill utvecklas. Därför erbjuder vi möjligheter till personlig utveckling. Vi är inte rädda för att testa på nya saker och arbetar ständigt med spännande kunder och uppdrag. Du kommer att få jobba med kompetenta kollegor som tillsammans utvecklas.

Vi tror att personlig träning förbättrar arbetsprestationen och erbjuder därför en friskvårdstimma varje fredag där vi tillsammans kör ett träningspass på arbetstid.

Vi tror på nöjda medarbetare och att detta ger nöjda kunder!

Om Secify

Secify erbjuder tjänster inom bland annat ISO 27000, Risk- och sårbarhetsanalys samt efterlevnad av nya lagar och direktiv koppat till bland annat GDPR, FHL och NIS. Secify har även produkter och tjänster som hjälper kunder att hitta och åtgärda sårbarheter i sin IT-miljö, som till exempel sårbarhetsskanning och penetrationstestning samt säkerhetsövervakning och analys av loggar (SOC). Vi hjälper helt enkelt verksamheter med att säkra upp sin IT-miljö och skydda sin information.

Vårt huvudkontor ligger i Jönköping, men vi finns också i Spanien och etablerar nu oss i Stockholm.

Vi har fått ihop de första delarna av vårt team, men vi behöver fler duktiga kollegor för att utveckla våra tjänster och se till att våra kunder växer och utvecklas tillsammans med oss!

Din profil

  • Relevant eftergymnasial utbildning två år eller längre.
  • Du har arbetat i minst 6 år med IT- och/eller IT- och informationssäkerhet.
  • Du har ett stort intresse för IT- och informationssäkerhet.
  • Du har varit delaktigt i, samt drivit ett antal informationssäkerhetsprojekt.
  • Erfarenhet av projektledning och/eller managementkonsulting samt förändringsledning.
  • Du har kunskap inom ISO27001.
  • Du har ett stort eget nätverk.

Om dig

Du trivs i en varierande miljö och kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Du är ödmjuk, självgående och lösningsorienterad. Du är också förtroendeingivande och gillar att jobba ut mot kunder. Du gillar när det händer saker och driver på! Eftersom du kommer vara en av de första på Secify som utgår från Stockholm är det också viktigt att du har lätt för att nätverka.

Vi tror att du har erfarenhet inom området och nu vill utvecklas tillsammans med Secify. Om du är rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter.

Din roll

Som IT- och informationssäkerhetsspecialist kommer du arbeta som specialist i våra projekt ut mot kund, men utgå från Secifys kontor. Beroende på uppdrag kommer du antingen att arbeta självständigt, eller i en projektgrupp tillsammans med dina kollegor.

I din roll är det viktigt att du är uppdaterad och bevakar våra områden inom IT-säkerhet. Det är också viktigt att du kan vägleda våra medarbetare i deras uppgifter.

Känner du att du passar in som IT- och informationssäkerhetsspecialist och är ute efter ett spännande arbete där du får hjälpa oss att etablera vår verksamhet i Stockholm, så ska du definitivt söka redan idag!

Krav: Körkort B
Språk: Engelska, Svenska

Gör ansökan: