IT- och informationssäkerhetsspecialist

Vill du vara med och bygga nästa stora IT-bolag?
Secify är ett IT- och informationssäkerhetsföretag i Jönköping som erbjuder tjänster som ger organisationer en säkrare och stabilare IT- och informationshantering. Våra anställda har olika bakgrunder inom säkerhetsbranschen och jobbar inom bland annat IT-juridik, IT-säkerhet informationssäkerhet och management, vilket också är våra fyra kompetensben.

Secify erbjuder tjänster inom bland annat ISO 27000, Risk- och sårbarhetsanalys samt efterlevnad av nya lagar och direktiv koppat till bland annat GDPR, FHL och NIS. Secify har även produkter och tjänster som hjälper kunder att hitta och åtgärda sårbarheter i sin IT-miljö, som till exempel sårbarhetsskanning och penetrationstestning samt säkerhetsövervakning och analys av loggar (SOC).

Vi har fått ihop de första delarna av vårt team, men vi behöver fler duktiga kollegor för att utveckla våra tjänster och se till att våra kunder växer och utvecklas tillsammans med oss!

Om dig

  • Vi ser gärna att du har arbetat i minst 10 år med IT- och informationssäkerhet.
  • Du har hög generalistkompetens inom området.
  • Du har specialistkompetens kopplat till de tjänster och produkter som riktar sig mot IT-säkerhet.
  • Du har god förmåga att instruera och förklara informationssäkerhetsarbetets betydelse och fördelar för kunder inom olika branscher och organisationer.
  • Du har varit delaktigt i, samt drivit ett antal informationssäkerhetsprojekt.

Din profil

  • Eftergymnasial utbildning två år eller längre.
  • Kan arbeta i Windows och Linux miljöer. MCSE och RHCSA certifieringar är ett plus.
  • Har erfarenhet av komplexa nätverk och brandväggar. CCNA eller liknande certifiering är ett plus.
  • Kan analysera och arbeta med stora mängder av data. Erfarenhet av Python eller SQL är ett plus.

Din roll

Som IT- och informationssäkerhetsspecialist kommer du att stötta våra interna och externa informationssäkerhetsprojekt samt arbeta som specialist i våra projekt mot kund.

Beroende på uppdrag kommer du antingen att arbeta självständigt, eller i en projektgrupp bestående av kollegor från de olika kompetensbenen.

I din roll är det viktigt att du är uppdaterad och bevakar våra områden inom IT-säkerhet. Det är också viktigt att du kan vägleda våra medarbetare i deras uppgifter.

Känner du att du passar in som IT- och informationssäkerhetsspecialist och är ute efter ett spännande arbete på en arbetsplats fylld av härliga kollegor som har kul på jobbet, så ska du definitivt söka redan idag!

Krav: Körkort B
Språk: Engelska, Svenska

Gör ansökan: