Om Secify

Samhället förändras. Nya tekniska lösningar och innovativa tjänster öppnar upp digitala möjligheter för organisationer och människor. Kommunikation i det digitala landskapet har aldrig varit lika öppet och enkelt som nu. Men med öppenhet kommer också risker och sårbarheter.

Vi finns här som stöd i arbetet att säkra din organisations digitala lösningar och informationstillgångar så att du kan fokusera på dina tjänster och samtidigt känna dig trygg med att din information hanteras på ett säkert sätt.

Vi som arbetar här kommer ifrån olika bakgrunder, både arbets- och utbildningsmässigt. Några av oss har arbetat med informationssäkerhet i runt 20 år och är säkerhetsprövade av säkerhetspolisen. Andra har precis börjat sin resa. Gemensamt för oss alla är att vi drivs av viljan att säkra upp organisationer och bidra till en säkrare värld.

Vi arbetar inom tre områden

  • Informationssäkerhet

  • Cybersäkerhet

  • Dataskydd

Vi ser arbetet med informationssäkerhet ur ett holistiskt perspektiv där vi angriper säkerhetsfrågan med både organisatoriska, tekniska och juridiska tjänster som tillsammans bildar grunden för ett arbete som syftar till att säkra organisationens verksamhet och efterlevnad.

Vi har vårt huvudkontor i Jönköping och kontor i Stockholm, Halmstad och i Spanien.

Jönköping (huvudkontor):
Östra Storgatan 67, 553 21

Stockholm:
Warfvinges Väg 31, 112 51

Halmstad:
Linjegatan 7, 30250, Halmstad

Spanien:
Avenida ciclista Mariano Rojas 76, 4ª Planta, Murcia, 30009

Under mitten av 2019 tog vi fram en ny vision för företaget.

Vår vision är att genom utveckling och innovation bidra till en säkrare värld.

Vi vill att vår verksamhet ska ha en positiv effekt på världen, där medarbetare inom organisationer – med våra tjänster – känner ökad trygghet och säkerhet i deras verksamhet. Vårt fokus på utveckling och innovation ger oss möjlighet att ta fram nya tekniska lösningar och stöd för organisationer i en värld som ständigt står inför nya utmaningar. Vår vision är kopplad till vår affärsidé som går ut på att erbjuda ett brett utbud av innovativa och stabila tjänster inom IT- och informationssäkerhet. Tillsammans med vår vision driver vi samhällsutvecklingen mot en säkrare värld.

En del av Framtiden Group

Secify ingår i Framtiden Gruppen som grundades 2004 i Jönköping.
Mer om organisationen kan du läsa här