Vi på Secify är ett passionerat gäng med en stenhård tro på att världen kan bli en säkrare och därmed bättre plats – och att vi som jobbar här vill vara med och hjälpa till.

Hotbilden har på relativt kort tid förändrats och gjort en förflyttning; information är enklare än någonsin att komma över, och den som har information har makt. Detta vet kriminella och uppfinner dagligen nya sätt att utnyttja svagheter för att på så sätt komma över just information.

Vårt uppdrag är att stoppa dem i största möjliga utsträckning.

Din roll på Secify

Som IT-säkerhetssäljare hos oss får du en nyckelroll i bolaget som enda säljare som fokuserar främst mot teknisk IT-säkerhet mot kunder i Stockholm med omnejd. Detta då vi ser en stor ökning på efterfrågan hos våra kunder, och vi behöver ha en duktig säljare som kan föra dialogen framåt och hjälpa våra kunder med rätt tjänster och lösningar. Utöver tekniska tjänster kommer du givetvis även stöta på behov kring mjukare tjänster och den dialogen fångar du såklart upp och driver framåt.

Du trivs med mycket aktivitet samtidigt och att balansera affärer med befintliga kunder, med att hitta nya kunder och jobba upp nya affärer där.

Vi ser att helst att du har en bakgrund inom informationssäkerhet, alternativt inom IT eller annan teknisk bakgrund.

Specifik erfarenhet av försäljning inom IT-och informationssäkerhetsbranschen är meriterande.

Du kommer ingå i ett sälj- och marknadsteam som har en tät och nära dialog; på Secify är vi övertygade om att sälj och marknad får bäst utväxling när de är tätt sammankopplade. På detta sätt kan du vara trygg i att marknad finns för att stötta sälj när det kommer till att attrahera nya kunder och öka försäljningen.

Beskrivning av Secify

Vi är ett ungt företag som på 4 år har gjort en enormt spännande resa, och vi har en tydlig vision om hur vi ska fortsätta växa. Vi erbjuder tjänster och produkter som gör företag säkrare och tryggare inom våra tre affärsområden IT-säkerhet, informationssäkerhet, och IT-juridik. Våra konsulter besitter tillsammans en bred, och var för sig vass, kompetens, och vi kan utföra kvalificerade risk- & sårbarhetsanalyser, penetrationstester, sårbarhetsskanningar, social engineering, logganalyser, m.m.

Vi som jobbar här har en väldigt blandad bakgrund, men två saker enar oss; passionen att göra världen till en säkrare plats, och ambitionen att ha kul under arbetets gång.

Vi är alla en viktig del av byggandet av Secify, och vi erbjuder dig chansen att bli nästa pusselbit.

Vi erbjuder dig

 • Garanterat kul på jobbet
 • Möjligheten att gå hem mitt på dagen för att vattna kaktusen eller gå med hunden (dvs flexibla arbetstider)
 • Möjligheten att jobba på kontoret, hemifrån, eller från sommarstugan (dvs WFA – ”work from anywhere”)
 • Stora möjligheter att påverka Secifys riktning framåt
 • Möjligheten att jobba i ett nischat företag i en spännande bransch
 • En plats i ett team som tar hand om varandra på riktigt, känner passion över sitt arbete, och ser alla som pusselbitar i framgången
 • Möjligheten att jobba med riktigt intressanta tjänster och produkter, och göra spännande affärer
 • Varma och visionära ledare som vill se dig växa och må bra
 • En bra, fast grundlön, bonussystem, och möjlighet till delägarskap
 • Möjligheten att gå och lägga dig med en riktigt bra magkänsla varje söndag

Krav och önskemål

Vi ser att du är en person som går in i ett rum och möter nya människor med pondus och ett varmt leende. Du uppfattas som förtroendeingivande och intelligent och gillar att hjälpa människor att lösa problem. Du är en person med en stark inre drivkraft.

Du har någon form av teknisk bakgrund samt intresse av IT-och informationssäkerhet.

Specifik erfarenhet inom IT-och informationssäkerhetsbranschen är meriterande.

Du är inte rädd för att dagligen använda telefonen som verktyg för att såväl hålla kontakten med befintliga kunder som att nå nya, men du är också kreativ i ditt arbetssätt för att hela tiden hitta nya kunder att hjälpa.

Du trivs med ett jobb där du jobbar med frihet under ansvar efter tydligt satta mål.

Körkort B är ett krav.

Du pratar svenska och engelska obehindrat.

Tjänsten är i grunden placerad i Stockholm där du förväntas kunna göra vissa fysiska möten när det är möjligt igen. Det finns dock som sagt inget som hindrar från att jobba på valfri plats när det passar. Vi är ödmjuka inför att världen just nu genomgår en förändring där det digitala mer än någonsin är i fokus; och vi anpassar oss därefter och låter dig göra detsamma.

Vi behandlar ansökningar löpande, så vänta inte med din ansökan!


  Henrik Petterson