Secify Group

Vårt företag

Bolag i gruppen

Secify group består av Secify by Sweden AB, Secify Iberica och Safestate AB. Vad som förenar våra bolag är att de alla är verksamma inom något av områdena informationssäkerhet, cybersäkerhet, it-säkerhet eller it-juridik. Secify Group finns på samma adress som Secifys huvudkontor (Borgmästargränd 1D, Jönköping). Mer om gruppens tre dotterbolag kan du läsa om nedan.

Secify

Secify är gruppens äldsta dotterbolag och erbjuder tekniska, juridiska och organisatoriska tjänster inom informationssäkerhetsområdet till små, mellanstora och stora bolag.

Secify ett helsvenskt bolag med huvudkontor i Jönköping och kontor i Stockholm. Bolaget grundades 2016 och har sedan starten utvecklats mot att erbjuda organisatoriska säkerhetstjänster som exempelvis arbete med ledningssystem mot certifiering i informationssäkerhet samt säkerhetsstöd (extern CISO) till organisationer. Secify har ca 30 anställda som arbetar runt om i Sverige.

iberica

Secify Iberica

På Iberica arbetar 20 anställda med bland annat tjänster inom teknisk säkerhet, säkerhetsövervakning och systemutveckling.

Secify Iberica är ett är ett spanskt bolag i Murcia i Spanien. Vi köpte företaget i början av 2020 som vid tillfället hette Southbridge men bytte efter köpet namn till Secify Iberica. Mer om köpet kan du läsa här.

Safestate

Safestate AB är ett Svenskt SaaS bolag som erbjuder smarta och automatiserade säkerhetsverktyg i plattformen Safestate.

Tjänsten är framtagen av Secify Group och lanserades 2021. I plattformen finns bland annat säkerhetstester som sårbarhetsskanning och phishingtest men även övervakning av bland annat läckta lösenord. Mer finns att läsa på safestate.com

phishingtest-safestate

Bolagsstruktur

Vi är en del av Framtiden

Secify ingår i en större bolagskoncern där Framtiden Gruppen i Sverige AB står som moderbolag. Framtiden grundades 2004 i Jönköping och har idag runt 200 anställda.

Bolagsstruktur

Bolag i koncernen

Bolagskoncernen består av ett antal företag verksamma inom flera olika branscher. Här är några av dem som ingår i Framtiden Gruppen i Sverige AB.

resultat-ab-logo

Företaget grundades 2011 och erbjuder rekrytering och uthyrning av personal inom ekonomi.

framtiden-vector-logo

Framtiden grundades 2004 och erbjuder tjänster inom personaluthyrning och rekrytering av personal till både stora och små företag.