SOC-tjänster

Tjänster ifrån vårt säkerhetscenter

Cyberattackerna ökar. Det är inte bara till antalet utan även hur avancerade och hur mycket skada de gör. För att möta morgondagens behov behöver organisationer bli bättre på att arbeta med cybersäkerhet. Ifrån vårt säkerhetcenter kan vi hjälpa dig att möta de krav som ställs på dig som ansvarig och din organisation.

secify-iberica-soc

Secify Ibercas kontor för säkerhetsövervakning

Ökar säkerheten i din organisation

Vårt säkerhetscenter består av säkerhetsanalytiker, tekniker och penetrationstestare som tillsammans arbetar med avancerade lösningar för organisationer som kräver ökad spårbarhet samt möjlighet att hantera säkerhetshot i realtid. Utifrån vårt säkerhetscenter kan vi också erbjuda redteamövningar och större penetrationstest.

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att komma igång

Så här tycker våra kunder

Dustin samarbetar med Secify

Secify stöttar oss i dataskyddsfrågor och i vårt arbete med Data Privacy. På ett förtroendefullt sätt och med bred kompetens har Secify bidragit till vår leverans.

Robert Ekvall, IT Security & Company Integration Lead

Vår SOC

I vår SOC-tjänst har vi idag tre olika tjänster som hjälper dig att öka säkerheten.

SIEM

Vår SIEM-lösning (Security Information and Event Management) ger en helhetsbild över vilken data som passerar genom nätverket. Genom att hämta och analysera loggar ifrån enheter kan vi bland annat identifiera avvikande mönster och avslöja yttre och inre hot och fel i organisationens system.

  • Övervakar hela nätverket
  • Larmar vid misstänkt aktivitet

EDR

Vår säkerhetsövervakning med EDR (Endpoint Detection and Response) övervakar och samlar in data från nätverkets kritiska slutpunkter som exempelvis mobiler, datorer och uppkopplade enheter. Vid misstänkt aktivitet som stämmer överens med uppsatta regler larmar vår EDR-tjänst.

  • Hittar och oskadliggör skadlig kod på organisationens enheter
  • Larmar om misstänkt aktivitet

Redteam

Vår redteamövning testar hela eller delar av organisationens försvar och hantering av processer under en cyberattack. Organisationen attackeras av våra penetrationstestare där uppgiften är att hitta och i realtid motverka attacken. Redteamövningen går att kombinera med vår Cyber war game-tjänst för att samtidigt simulera de ledande skiktens hantering av attacken. Målet med övningen är att öka medarbetarnas insikter, förbereda och utveckla företagets cyberförsvar.

Redteam

Mer om informationssäkerhet

Artikel: krav på informationssäkerhet – det här behöver du veta

Läs mer

Artikel: Informationssäkerhet och leverantörer – så ökar du kontrollen

Läs mer

Artikel: Säkerhetskultur på arbetsplatsen

Läs mer

Hör av dig!

Verkar det här intressant för ditt företag kan du antingen skicka ett meddelande med kontaktfunktionen, eller helt enkelt lyfta på luren och ringa.

Tel: 020 – 66 99 00
Besöksadress: Östra Storgatan 67, Jönköping