Cyberworkshop

Introduktion

Red ut frågorna tillsammans med någon som har svar

”Vi har svårt att beräkna ROI på våra säkerhetsinvesteringar och skulle dessutom behöva effektivisera och konsolidera användandet av flera system”
”Vår bransch upplever en förhöjd hotnivå, och vi behöver förstå hur vi står oss beträffande cybersäkerhet inom vår sektor”
”Vi tittar på att upphandla en SOC-lösning men har svårt att skapa oss en gemensam bild av hur marknaden ser ut kontra våra behov”

Kontakta oss

Vill du veta mer om vår tjänst och våra lösningar? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Vår tjänst

Cyberworkshop

Sitter ni på utmaningar, frågeställningar och problem som ni inte löser ut med interna resurser? Tror ni att ett externt bollplank skulle ge nytt liv till gamla diskussioner?
Behöver ni nå fram till beslutsfattare i organisationen men inte får gehör för utmaningarna?
Känns det som att säkerhetsarbetet går i samma gamla hjulspår och ni behöver nya perspektiv, idéer och synsätt att inspireras av?

I vår cyberworkshop är allt möjligt – ge oss ett problem så sätter vi samman en tankesmedja för att hjälpa er att reda i era problem!

I ett förberedande, kostnadsfritt möte, ger ni oss tillräcklig förståelse för problembilden för att vi ska se vilka resurser, angreppssätt och pedagogiska verktyg vi ska förbereda – sedan är det bara för er att infinna er i workshopen.

Känns det intressant? Vi ger en trygghetsgaranti: om ni skulle känna att workshopen inte har bidragit med ett värde till er utveckling och framtidsplan, bjuder vi på aktiviteten!

Några av våra kunder

Rådgivning inom andra områden

Har ni behov av rådgivning som berör aspekter kringliggande cybersäkerhet, ex. Informationssäkerhet, underrättelser eller dataskyddsfrågor? Vi har kvalificerade konsulter och jurister inom hela fältet av informationssäkerhet, och kan på därför tillsätta flera personer i olika skeden av ett rådgivningsuppdrag.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Hör av dig!

[gravityform id="1" field_values="sa_sida_namn=Cyberworkshop" title="false" ajax="true"