Daniel Fyhr blir tillförordnad VD i Secify AB efter Fredrick Carlsson som kommer att gå in i en ny roll som Senior Advisor för Secify samt den koncern som Secify ingår i.

– Jag är otroligt stolt och tacksam över att ha fått förtroendet att driva bolaget vidare. Samtidigt är det spännande att få möjligheten att leda ett företag på frammarsch inom en växande och viktig bransch som ständigt står inför förändring, säger Daniel Fyhr.

Daniel har tidigare haft rollen som leverans och konsultansvarig på Secify och har en lång bakgrund inom säkerhet med roller inom både Försvarsmakten och Polisens Nationella Operativa Avdelning (NOA).

– Min bakgrund och tidigare erfarenhet kommer definitivt att hjälpa mig i min nya roll. Tillsammans med min fantastiska personal kommer jag att fortsätta driva och utveckla verksamheten för att ta oss mot målet att bli ledande inom IT- och informationssäkerhet.

Tillträder som VD vid årsskiftet.

– Jag tycker att det känns väldigt roligt och bra att Daniel tar över. Hans tidigare erfarenheter kring säkerhet och ledaregenskaper kommer att hjälpa honom i rollen som VD. Att han samtidigt har stort förtroende från hela koncernen gör honom mycket väl lämpad att axla ansvaret och ta Secify till nästa nivå, säger Fredrick Carlsson.

Secify AB har under det senaste året ökat upp sin kompetens från 5 till 12 st anställda, tagit in ett flertal underkonsulter med specialistkompetens, öppnat upp kontor i Spanien och har nu hjälpt över 100 kunder att förbättra sin IT- och informationssäkerhet.

Henrik Petterson