Den nya rekryteringen av Jonas Stewén, tidigare affärsområdeschef inom Divisionen Cyber Security på Combitech ska säkra gruppens tillväxtresa.

– Det är ett viktigt steg för oss att ta i vår tillväxtresa. Vi står inför ett spännande år med fortsatt tillväxt och tillhörande utmaningar – i detta arbete blir Jonas en viktig nyckelspelare, säger Daniel Fyhr, VD på Secify.

Blir försäljningschef på Secify

– Jonas har med sina dryga 20 år inom branschen en gedigen erfarenhet, delvis från olika bolag och affärsområden, men även från olika länder. Hans insikter och kunskap kommer att hjälpa oss att få ännu bättre fäste i branschen och växa i rätt riktning och på rätt sätt. Utöver hans gedigna erfarenhet är han som person varm, energifylld och nyfiken – något vi värdesätter otroligt högt för att kunna bygga vidare och värna Secifys unika kultur.

Med Jonas bakgrund inom verksamhetsutveckling, samt roller inom försäljning och marknad kommer fokus ligga i att fortsätta bygga säljorganisationen brett över hela bolaget. Hans uppgift blir att högst aktivt bidra till den fortsatta tillväxten, samt bygga vidare på en exceptionell kundupplevelse.
Som försäljningschef på Secify kommer Jonas även ingå i ledningsgrupp för Secify by Sweden samt Secify Group.

Ser fram emot nya utmaningar och upplevelser

Under sin tid i branschen har Jonas hunnit beta av en extensiv lista av ansvarsområden, bl.a. som CTO, konsultchef, senior rådgivare, och nu senast som affärsområdeschef Cyber Transformation.
Han har även varit med och byggt upp konsultverksamhet i Danmark, suttit i styrelser samt varit medlem i en nordisk ledningsgrupp.

– Jag har ju jobbat länge i branschen och hunnit med en hel del på både bredden och djupet, men området har nog ändå aldrig varit så händelserikt och intressant som nu.  Därför känns det väldigt roligt att ansluta till Secify just nu, där jag kan bidra med mina erfarenheter och också få utlopp för min kreativitet och vilja att söka nya utmaningar. Jag tycker att Secify verkar vara ett spännande, framåtlutat och snabbfotat företag med bra gemenskap och driv. Jag ser mycket fram emot att komma igång att jobba tillsammans med teamet, säger Jonas.

Startar i början på mars

– Den här rekryteringen är väldigt spännande och vi ser väldigt mycket fram emot Jonas start. Han kommer att bli ett fantastiskt tillskott till vårt gäng, och något som förhoppningsvis kommer att ta vår expansion till nästa nivå när det kommer till kundupplevelse och vidareutveckling av vår organisation. Jag kände direkt från första träffen att vi hade samsyn i hur ett bolag i vår bransch bör agera för att växa på rätt sätt, och i allmänhet delar vi den glädje, passion och omtanke som är viktig för oss på Secify. Vi välkomnar Jonas och ser fram emot ett långsiktigt samarbete, avslutar Daniel.

Jonas Stewén, försäljningschef på Secify