Lediga tjänster2021-10-05T08:34:14+02:00
secify-lediga-tjanster

Våra lediga tjänster

Vi som arbetar här brinner för nya tekniska lösningar som stärker informationssäkerheten. Vi söker intelligenta, tekniskt kunniga och roliga människor till vårt företag. Känner du dig träffad? Kolla in våra lediga tjänster nedan!

Spontanansökan

Vill du jobba med informationssäkerhet och brinner för att hjälpa företag att få en säkrare informationshantering? Vi är alltid på jakt efter nya kollegor så tveka inte att skicka in en spontanansökan och berätta mer om dig själv.


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Vill du arbeta inom en spännande framtidsbransch? Vi på Secify drivs av att skapa en säkrare informationshantering och hoppas att du också gör det. Vi är alltid på jakt att utöka vårt team med nya kollegor och hittar du inte en öppen tjänst som passar dig just nu så skicka gärna in en spontanansökan.

  Vi finns i Jönköping, Stockholm och i Spanien. Läs mer om oss här

  Secify har som mål att skydda företags digitala och fysiska information genom att erbjuda en helhetslösning inom IT- och informationssäkerhet. Vi arbetar inom fyra huvudområden;

  • Risk- & Hotbildsanalyser
  • Säkerhetsövervakning
  • Utbildning
  • Rådgivning

  Utifrån dessa områden erbjuder Secify tjänster inom informationssäkerhet för att underlätta, säkra och effektivisera företags informationshantering. Vi är specialister på rådgivning och utveckling inom ISO/IEC 27000:2017, GDPR (EU) 2016/679 och Informationssäkerhet.