Lediga tjänster

Lediga tjänster2019-01-18T14:11:38+00:00

Jobba med oss på Secify

Informationssäkerhet i världsklass

Vill du arbeta inom en spännande framtidsbransch? Vi på Secify drivs av att skapa en säkrare informationshantering och hoppas att du också gör det. Vi är alltid på jakt att utöka vårt team med nya kollegor och hittar du inte en öppen tjänst som passar dig just nu så skicka gärna in en spontanansökan.

Störst inom informationssäkerhet

Secify ska bli störst inom informationssäkerhet och har som mål att skyddar företags digitala och fysiska information genom att erbjuda en helhetslösning inom IT- och Informationssäkerhet. Vi arbetar inom fyra huvudområden;

  • Risk- & Hotbildsanalyser
  • Säkerhetsövervakning
  • Utbildning
  • Rådgivning

Utifrån dessa områden erbjuder Secify tjänster inom informationssäkerhet för att underlätta, säkra och effektivisera företags informationshantering. Vi är specialister på rådgivning och utveckling inom ISO/IEC 27000:2017, GDPR (EU) 2016/679 och Informationssäkerhet.

Lediga tjänster

Nedan hittar du vilka lediga tjänster vi har just nu, men skicka gärna in en spontanansökan även om du inte hittar något som passar dig just nu!

INFORMATIONSSÄKERHETSSPECIALIST

JÖNKÖPING

Sista ansökan 31-jan, 2019

Din roll hos oss är att du är en av våra Informationssäkerhetsspecialister samt projektledare för våra Informationssäkerhetsprojekt och arbeten ut mot våra kunder. Du kan komma att beroende på uppdrag arbeta självständigt eller i ett team bestående av fler specialister eller informationssäkerhetskonsulter.

Uppdragen vi genomför berör områden som GDPR, DSO/DPO, LIS, NIS, Risk och sårbarhetsanalyser samt övrig informationssäkerhetsrådgivning åt våra kunder.

Din roll internt är att vara uppdaterad och omvärldsbevaka våra områden, vägleda och projektleda våra medarbetare i sina uppgifter samt att affärsutveckla Secify för att ta nästa steg i vår ambition att vara branschens spjutspets inom Informationssäkerhet.

Låter det intressant? Klicka på knappen nedan för mer information och för skicka in din ansökan

Läs mer och Ansök
BlackFog
BlackFog

SPONTANANSÖKAN TILL SECIFY

JÖNKÖPING

Vill du jobba med informationssäkerhet och brinner för att hjälpa företag att få en säkrare informationshantering? Vi är alltid på jakt efter nya kollegor så tveka inte att skicka in en spontanansökan och berätta mer om dig själv.

Sök

Skydda ditt företag

Vi fokuserar på det vi kan bäst, informationssäkerhet i världsklass!

Kontakta oss