Secify Group

Secify group består av Secify by Sweden AB, Secify Iberica och Safestate AB. Vad som förenar bolagen är att de alla är verksamma inom något av områdena informationssäkerhet, cybersäkerhet, it-säkerhet eller it-juridik. Secify Group finns på samma adress som Secifys huvudkontor (Östra Storgatan 67, Jönköping). Mer om gruppens tre dotterbolag kan du läsa om nedan.

Secify

Secify är gruppens äldsta dotterbolag och erbjuder tekniska, juridiska och organisatoriska tjänster inom informationssäkerhetsområdet till små, mellanstora och stora bolag. Secify ett helsvenskt bolag med huvudkontor i Jönköping och kontor i Stockholm. Bolaget grundades 2016 och har sedan starten utvecklats mot att erbjuda organisatoriska säkerhetstjänster som exempelvis arbete med ledningssystem mot certifiering i informationssäkerhet samt säkerhetsstöd (extern CISO) till organisationer. Secify har ca 20 anställda som arbetar runt om i Sverige.

iberica

Secify Iberica

Secify Iberica är ett är ett spanskt bolag i Murcia i Spanien. Företaget köptes av Secify Group i början av 2020 och hette vid tillfället Southbridge men bytte namn till Secify Iberica i samband med köpet. På Iberica arbetar 20 anställda med bland annat tjänster inom teknisk säkerhet, säkerhetsövervakning och systemutveckling. Mer om köpet kan du läsa här.

Safestate

Safestate AB är ett Svenskt SaaS bolag som erbjuder smarta och automatiserade säkerhetsverktyg i plattformen Safestate. Tjänsten är framtagen av Secify Group och lanserades 2021. I plattformen finns bland annat säkerhetstester som sårbarhetsskanning och phishingtest men även övervakning av bland annat läckta lösenord. Mer finns att läsa på safestate.com

phishingtest-safestate

En del av Framtiden

Secify ingår i en större bolagskoncern där Framtiden Gruppen i Sverige AB står som moderbolag. Framtiden grundades 2004 i Jönköping och har idag runt 200 anställda.

Bolagskoncernen består av ett antal företag verksamma inom flera olika branscher. Här är några av dem som ingår i Framtiden Gruppen i Sverige AB.

framtiden-vector-logo

Framtiden grundades 2004 och erbjuder tjänster inom personaluthyrning och rekrytering av personal till både stora och små företag.

Trafikbyran-logo

Erbjuder tjänster inom bland annat sökmotorsmarknadsföring (SEM), webbutveckling och produktion av innehåll.

resultat-ab-logo

Företaget grundades 2011 och erbjuder rekrytering och uthyrning av personal inom ekonomi.